Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-05@13:34:33 GMT

افزایش جزئی قیمت میلگرد و تیرآهن در بازار

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۷۶۰۲۶

افزایش جزئی قیمت میلگرد و تیرآهن در بازار

رییس سابق اتحادیه فروشندگان آهن، فولاد و فلزات گفت: قیمت میلگرد و تیرآهن از ابتدای آغاز به کار بازار در سال جدید با افزایش بین یک‌هزار تا یک‌هزار و ۵۰۰ تومانی مواجه شده که همین افزایش نرخ نیز بی‌دلیل است و کاهش خواهد یافت.

به گزارش ایران اکونومیست، در حالی برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی با جنجال خبری بابت افزایش گرانی گوشت، افزایش قیمت خودرو، قیمت سیمان و فولاد به دولت تذکر می‌دهند و خواستار حرکت بیشتر و مراقبت وزرای مربوطه هستند که بررسی‌ها در روز جاری (سه‌شنبه، ۲۳ فروردین‌ماه) نشان می‌دهد چنین موضوعی صحت نداشته و بیشتر شایعه‌ای بوده که از سوی برخی در فضای مجازی داغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌طوری که ساعاتی پیش مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت، خبر منتشر شده در خصوص افزایش قیمت سیمان را نادرست برشمرد و گفت: به‌اندازه کافی سیمان در کشور وجود دارد و هر هفته نیز حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن در بورس کالا عرضه می‌شود.

همچنین، در تایید همین مطلب، دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان در گفت‌وگو با ایران اکونومیست با تکذیب هرگونه افزایش نرخ سیمان در بازار، افزود: قیمت سیمان افزایش نداشته و همچون هفته‌ها و ماه‌های اخیر باقی مانده است.

«عبدالرضا شیخان» تصریح‌کرد:‌ مراجعه به بورس کالا در این زمینه، نشان‌دهنده واقعیت موجود است، به‌طوری که از ابتدای امسال و بازگشایی بورس کالا تاکنون، میزان عرضه سیمان به بورس، تقاضای آن و همچنین قیمت هر روز مشخص است و در همه این ایام، میزان تقاضا از عرضه سیمان کمتر بود.

در تازه‌ترین اظهار نظر، «محمد آزاد» رییس سابق اتحادیه فروشندگان آهن، فولاد و فلزات امروز (سه‌شنبه)‌ در گفت‌وگو با ایران اکونومیست افزود: قیمت میلگرد و تیرآهن از آغازین روزهای کاری سال جدید (از ۱۴ فروردین‌ماه) بدون دلیل بین یک‌هزار تا یک‌هزار و ۵۰۰ تومان در هر کیلوگرم افزایش داشته است که این افزایش قیمت پایدار نخواهد بود.

وی تصریح‌کرد: از آنجایی که این افزایش قیمت بی‌دلیل بوده، در بازار کشش نخواهد داشت و به‌طور حتم طی یکی دو هفته آینده تعدیل خواهد شد و دوباره کاهش خواهد یافت.

این فعال بازار آهن خاطرنشان‌کرد:‌ زمانی استدلال کارخانجات برای افزایش قیمت‌ها موضوعاتی همچون قطعی برق و گاز یا افزایش قیمت مواد اولیه بود، اما با توجه به اینکه از اسفندماه تاکنون با قطعی مواجه نشده‌اند و همچنین قیمت مواد اولیه مانند سنگ آهن، زغال‌سنگ، کک و غیره که همگی داخلی هستند تغییری نداشته، این افزاش قیمت غیرمنطقی و بی دلیل است و دوباره کاهش خواهد یافت.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مجلس شورای اسلامی ، فولاد ، قیمت کالا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی فولاد قیمت کالا افزایش قیمت یک هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۶۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران  جوان، قیمت کنونی هرکیلو بره نر را ۲۱۵ هزار تومان و دام سنگین  ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گوشت گوسفندی در فروشگاه ها و قصابی ها ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و گوشت نر گوساله ۰ تا ۴۲۰ هزار تومان است.

پوریان ادامه داد: عرضه گسترده دام زنده موجب شده تا گوشت به قیمت واقعی خود برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک به بیش از ۷۱ میلیون راس و دام سنگین ۵.۵ میلیون راس رسیده است، افزود: با توجه به افزایش زایش دام ها در فصل بهار، روند جمعیت دامی افزایش می یابد که این مهم به نفع مصرف‌کنندگان داخلی است.

به گفته او، بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات  روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن می رسد.

پوریان گفت: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود. گفتنی است با توجه به زایش های زمستان و بهار امکان صادرات ۵۰۰ هزار راس دام به بازارهای هدف وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد