Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@13:46:27 GMT

تاثیر قیمت آهن آلات بر قیمت ساختمان

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۵۵۴۷۷

تاثیر قیمت آهن آلات بر قیمت ساختمان

مصالح ساختمانی از جمله المان‌های مهمی محسوب می‌شوند که در صنعت ساخت‌وساز اهمیت بسیاری دارند. - اخبار بازار -

مصالح ساختمانی از جمله المان‌های مهمی محسوب می‌شوند که در صنعت ساخت‌وساز اهمیت بسیاری دارند. این دست از مصالح که در انواع گوناگونی تولیدشده‌اند، هرکدام ویژگی‌های مخصوص به خود را دارند. اگر شما تصمیم به خرید هر یک از انواع مصالح دارید، باید از ویژگی و خصوصیت‌های آن‌ها مطلع شوید تا بتوانید بهترین انتخاب را در راستای تهیه این مصالح داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه‌ی مقاله تصمیم داریم اطلاعاتی را در رابطه با تیرآهن، صادرات آهن و همچنین قیمت میلگرد در اختیارتان قرار دهیم تا شما به خوبی با این مسائل و نکاتی که در رابطه با آن‌ها وجود دارد، آشنا شوید.

تیرآهن، ستون مقاوم ساختمان

تیرآهن را می‌توان یکی از اساسی و مهم‌ترین انواع پروفیل در نظر گرفت که در پروژه‌های ساختمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند. هدف استفاده از تیرآهن را می‌توان استحکام بخشیدن به سازه در نظر گرفت، به طوری که اگر در یک سازه از این وسیله استفاده شود، می‌تواند تنش و فشارهای بسیاری را تحمل کند. تعریفی که برای تیرآهن وجود دارد، یک عضو بلند، مستقیم و منشوری است که از آن در بخش‌های متفاوت ساخت‌وساز استفاده می‌شود و هدف استفاده از آن همانطور که گفته شد، بالا بردن تحمل و مقاومت سازه است. از جمله کاربردهایی که برای تیرآهن وجود دارد، می‌توان به استفاده از آن به عنوان ستون، بیم در پوشش سقف، پل‌های لانه‌زنبوری و نعل در کارگاه‌ها اشاره کرد. توجه داشته باشید که این مصالح ساختمانی تا به حال در انواع و مدل‌های گوناگونی روانه بازار شده است که استانداردترین آن‌ها را می‌توان تیرآهن IPE، INP و IPB در نظر گرفت.

ویژگی ها و انواع مختلف تیرآهن

هر یک از انواع نام برده شده ویژگی مخصوص به خود دارند که شما باید پیش از خرید به آن‌ها توجه داشته باشید. برای مثال تیرآهن IPE و INP ارتفاعی برابر 800 و 600 میلی‌متر و تیرآهن IPB به ارتفاع 100-1000 میلی‌متر قابل استفاده است. علاوه بر ارتفاع، ضخامت تیرآهن‌های نام برده شده نیز با یکدیگر تفاوت دارند و متناسب با همین موارد، در سازه‌های گوناگون استفاده می‌شوند. برای مثال تیرآهن‌های IPE که طبق استانداردهای اروپا ساخته شده است و در ایران وجود دارد، از بال‌هایی با ضخامت ثابت برخوردار هستند؛ اما از طرفی دیگر تیرآهن مدل INP بال‌هایی دارد که ضخامت آن‌ با فاصله گرفتن از جان تیرآهن کاهش پیدا می‌کند. تیرآهن IPB که مدل دیگری از تیرآهن محسوب می‌شود که شکلی برابر H دارد که یک تیرآهن عریض است و کاربردهای گسترده‌ای برای آن وجود دارد.

کیفیت بالای آهن آلات صادراتی ایران

همانطور که می‌دانید مصالح گوناگونی در کشور ایران به تولید می‌رسند که کیفیت بالایی دارند؛ از همین جهت شاهد آن هستیم که بسیاری از فعالان این زمینه به دنبال شیوه‌ای برای انجام صادرات آن‌ها باشند. آهن و مصالح آهنی مانند میلگرد در صدر جدول مصالحی هستند که ایران آن‌ها را به کشورهای گوناگونی صادر می‌کند. کشورهایی که پذیرای صادرات آهن هستند را می‌توان کشورهای همسایه از جمله عراق، ترکیه، ارمنستان و گرجستان در نظر گرفت. کشورهای نام برده شده مدت‌ها است که از مصالح ساختمانی مانند آهن و میلگردهای ساخت ایران استفاده می‌کنند؛ بنابراین به همین دلیل شاهد بالا رفتن نرخ صادرات آهن بوده‌ایم.

تاثیر قوانین بر افزایش و کاهش میزان صادرات آهن

توجه داشته باشید که صادرات آهن اصول و قوانینی دارند که شما باید پیش از پرداختن به آن‌ها، به این دست از اصل و قوانین توجه داشته باشید تا مشکلی در روند صادرات آهن برای شما پیش نیاید. نکته‌ی دیگری که باید در رابطه با این نوع از مصالح ساختمانی بدانید، این است که آهن‌آلات در انواع و کیفیت‌های گوناگونی وجود دارد و بنا به همین علت برای هر یک از انواع قیمت متفاوتی در نظر گرفته شده است که دلیل آن همانطور که گفته شد کیفیت و نوع آهن است. برای مثال میلگردها از جمله مصالح ساختمانی آهنی محسوب می‌شوند که به وفور به کشورهای دیگر صادر می‌شوند و بسیاری از کشورهای همسایه از مصالح سازه‌ی ایران استفاده می‌برند. موضوعی که در این راستا مطرح می‌شود را می‌توان میزان ارزآوری از طریق صادرات آهن در نظر گرفت. دولت باید با ایجاد شرایط و در نظر گرفتن برخی از شرایط، راه را برای صادرات آهن هموار کند تا امکان کسب درآمد و ارزیابی مهیا شود.

میلگرد چیست؟

در بخش پیش اشاره کردیم که میلگرد یکی از مصالحی محسوب می‌شود که به کشورهای همسایه صادر می‌شوند؛ اما سوالی که شاید برای افراد پیش آید این است که میلگرد چیست؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که میلگرد در واقع یکی از مصالحی ساختمانی محسوب می‌شود که بسیار طویل بوده و سطح مقطع آن توپر در نظر گرفته شده است. توجه داشته باشید که هیچ پروژه ساخت‌وسازی وجود ندارد که در آن از میلگرد استفاده نشده باشد و استفاده از میلگرد یکی از واجبات پروژه‌های ساخت‌وساز محسوب می‌شود. با توجه به اهمیتی که برای میلگرد تعریف شد، باید اطلاعات کاملی از این محصول داشته باشید، برای مثال شما باید انواع و ویژگی هر یک از مدل‌های آن را به خوبی بشناسید تا بتوانید از آن به درستی استفاده کنید.

آشنایی با مدل های مختلف میلگرد و کاربردهای آن

بدون شک همه‌ی شما تا به حال با معروف‌ترین مدل میلگرد آشنا هستید؛ این مدل که بر روی بدنه‌ی خود آج‌هایی دارد، از جمله پراستفاده‌ترین انواع میلگرد به حساب می‌آید که در اکثر پروژه‌های ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در کنار مورد نام برده شده مدل‌های گوناگون دیگری نیز وجود دارد که آن‌ها را با نام‌های A4، A3 و A2 می‌شناسند که هر یک با دیگری تفاوت‌هایی دارد و از همین جهت برای صنایع مخصوصی استفاده می‌شود. موضوع دیگری که در رابطه با این مصالح ساختمانی مطرح می‌شود، این است که قیمت میلگرد با توجه به ویژگی و مدلی که دارد، در نظر گرفته می‌شود؛ یعنی اگر شما تصمیم به خرید میلگرد آجدار دارید، باید هزینه‌ی متفاوت‌تری را نسبت میلگرد بدون آج دار بپردازید. توصیه می‌شود پیش از اقدام به خرید از قیمت میلگرد مطلع شوید تا بتوانید بودجه‌ی مناسبی را برای آن در نظر بگیرید. برای مطلع شدن از قیمت میلگرد می‌توانید از فروشگاه و شرکت مورد نظر خود استعلام بگیرید.

جمع بندی و نتیجه ی مقاله

در این مقاله اطلاعات گوناگونی در رابطه با قیمت میلگرد، تیرآهن و صادرات کالا در اختیارتان قرار گرفت که شما می‌توانید با مطالعه آن‌ها به نکات متنوع و مفیدی دست پیدا کنید. در آخر امیدواریم که خواندن این مقاله برای شما خوشایند بوده باشد و بتوانید در صورت مواجه با چنین شرایطی، بهترین تصمیمات را بگیرید.

پیشنهاد ما به شما برای خرید انواع آهن آلات ساختمانی، فروشگاه آنلاین آهن آلات شهر آهن است زیرا با توانایی فراوان خود تجربه ای فراموش نشدنی از خرید را برای شما رقم خواهد زد.

مقاله برگرفته از وب سایت فروشگاهی شهر آهن به آدرس وب سایت https://www.shahrahan.com/

"این مطلب تبلیغاتی است"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: توجه داشته باشید مصالح ساختمانی محسوب می شود نام برده شده قیمت میلگرد نظر گرفت صادرات آهن ساخت وساز برای مثال آهن آلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۵۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی

سید عبدالمجید اجتهادی مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به بازدید رئیس قوه قضاییه از انبار بندر شهید رجایی در استان هرمزگان و تسریع در تعیین تکلیف ماشین‌آلات، گفت: بعضی از این دستگاه‌ها دارای پرونده‌ها در مراجع قضایی است و باید اعتراض‌ها به استناد رای دیوان عدالت اداری مختومه اعلام شود و گمرک در اجرای حکم دیوان عدالت اداری، متروکه بودن را اعلام کند تا زمینه تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی فراهم شود.

وی افزود: ماشین‌آلات راهسازی و معادن با استفاده از ظرفیتی که در قانون بودجه ۱۴۰۲ ایجاد شده و دستور معاون اول رئیس جمهور تعیین تکلیف خواهد شد.

۹۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی و معدنی بندر شهید جایی و بوشهر وجود دارد

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه اکنون ۹۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی و معدنی در گمرک بندر شهید جایی و استان بوشهر وجود دارد، گفت: ۳۰۰ دستگاه شرایط متروکه دارد و بقیه هم در صورت متروکه شدن تعیین تکلیف می‌شود.

وی افزود: وزارت راه و شهرسازی و بسیج سازندگی مکاتبات زیادی با سازمان اموال تملیکی داشته‌اند و نیاز مبرم به این دستگاه‌ها دارند که دولت تسریع خواهد کرد تا این دستگاه‌ها تعیین تکلیف شوند و امکان رسوب مجدد نخواهد شد.

اجتهادی گفت: در لایحه برای رسوب هم تدابیری اندیشیده شد تا میزان بازدارندگی فراهم شد و روند دور زدن قانونی برای واردکنندگان این دستگاه‌ها وجود نداشته باشد، ضمن اینکه فرد واردکننده نمی‌تواند مسقیم این ماشین‌آلات را بخرد و باید در مزایده‌ها شرکت و قابت کند.

معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه امکان دارد بعضی از این ماشین‌آلات به صورت قاچاق وارد شده باشد، گفت: حجم زیادی از این ماشین‌آلات در شروع به کار دولت سیزدهم در بنادر و گمرک مانده بود؛ در قبل از دولت سیزدهم اعلام متروکه شدن طولانی بود و این امر باعث رسوب این دستگاه‌ها شده است.

اجتهادی با اشاره به ماده ۲۴ امور گمرکی، گفت: طبق این قانون مدت مجاز نگهداری کالا در انبار‌های گمرکی از تاریخ تحویل کالا به این اماکن سه ماه است. در صورت تقاضای کتبی صاحبان کالا یا شرکت‌های حمل و نقل در مورد کالای عبوری و وجود علل موجه به تشخیص گمرک و با پرداخت هزینه انبارداری تا تاریخ موافقت گمرک این مدت حداکثر تا دو ماه دیگر قابل تمدید است.

ماشین‌آلات از سال ۹۰ در گمرکات وجود داشتند

مدیرعامل سازمان فروش اموال تملیکی افزود: عمده این ماشین‌آلات از سال ۹۰ در گمرکات وجود داشته که متعلق با افراد تاجر پیمانکار معدن کار بوده است و این افراد مستقیم وارد می‌کردند و قصد فروش نداشتند.

اجتهادی اگفت ورود ماشین‌آلات راهسازی به کشور مجاز است، اما واردات شرایطی دارد، در حالی که برخی از واردات ماشین‌آلات بر اساس مجاز مشروط بوده است.

وی با بیان اینکه پیش از این دادگستری برخی از استان‌ها در جهت جلوگیری از تضییع عموم، در دبیرخانه اقتصاد مقاومتی یا ورود دادستان و یا کمیسیون مربوطه دستوراتی را برای تعیین تکلیف ماشین آلات صادر می‌کردند، گفت: برای تعیین‌تکلیف و ورود این ماشین‌آلات باید کمیسیون ماده یک آئین‌نامه اجرایی قانون مقررات و صادرات تشکیل شده تا برای ورودشان تصمیم‌گیری شود که در سال ۱۴۰۱ در استان هرمزگان با ورود دستگاه قضایی تسریع در تعیین تکلیف صورت گرفت.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: ضمن اینکه دولت سیزدهم کار را به صورت اساسی مطرح کرد و در قانون بودجه ۱۴۰۲ در جداول، متنی را پیشنهاد داد و مشکل تعیین تکلیف این کالا‌ها را مشخص کرد تا این ماشین‌آلات در اختیار اموال تملیکی به عنوان نماینده دولت قرار گرفته و تعیین تکلیف شود.

وی افزود: بر اساس پیشنهاد دولت در بودجه ۱۴۰۲، مجلس شورای اسلامی در راستای رفع مشکل به موجب حکم قانونی مندرج در بند (۵) تغییرات متفرقه قانون بودجه ۱۴۰۲، اجازه فروش این کالا‌ها بدون نیاز به مجوز‌های ورود و با قابلیت شماره گذاری ملی از طریق مزایده توسط این سازمان را صادر کرده است؛ از این رو در دولت سیزدهم مقرر شد بدون نیاز به تشکیل کمیسیون‌ها و نظر دادستان‌ها به صورت منطقی این مشکل حل و حجم زیادی از این خودرو‌ها از طریق مزایده تعیین تکلیف شود.

اجتهادی با بیان اینکه سال گذشته تعدادی از ماشین‌آلات راهسازی و معدنی به مزایده گذاشته شد، گفت: سازمان اموال تملیکی در جهت تسریع در تعیین تکلیف انبار‌های این سازمان بر اساس سیاست‌های دولت سیزدهم، مزایده برگزار کرد و ماشین‌آلاتی که سال‌ها بلاتکلیف مانده بود، را به مزایده گذاشت.

وی افزود: در سال جاری نیز با تمام توان و بر اساس بخش هوشمندسازی و با هماهنگی‌های دستگاه‌های مختلف در بحث تعیین تکلیف شفاف اقدام خواهیم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • پیش‌بینی جدید مشاوران املاک از قیمت مسکن در ماه‌های آینده/ الان خانه بخریم یا نخریم؟
  • بررسی تاثیر حملات حماس، اسرائیل و اتفاقات اخیر منطقه بر بازار‌های مالی
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود